Slimme software

Voor Agrarische ondernemers

AgroVision levert gespecialiseerde software voor de agrarische sector wereldwijd. We bedienen de gehele sector van melkvee, teelt tot varkenshouderij management en financiële programma’s. Duizenden agrariërs en agribusiness partijen gebruiken dagelijks de programma’s van AgroVision. Onze programma’s geven inzicht en sturing, slimme analyses en snelle uitwisseling in de keten. Bovendien helpt het de agrariër te voldoen aan alle eisen en wettelijke verplichtingen. We stellen hierbij gebruikersgemak en veiligheid altijd voorop. 

Met de software van AgroVision houdt de agrariër tijd over voor het echte werk. Dat noemen we smart farming. 

Onze producten

Slimme software voor agrariërs

AgroVision levert gespecialiseerde software voor de agrarische sector in binnen- en buitenland. We bedienen de gehele agrarische keten: van agrariërs tot agribusiness. Met onze slimme software, spelen we in op de ontwikkelingen in de agrarische sector, de gewijzigde regelgeving en de wensen en suggesties van de gebruiker.

Varkens

Managementsystemen en apps voor zeugen en vleesvarkens. En interactieve rapportage tools om meer inzicht in uw bedrijfsvoering te krijgen.

Teelt

Onder CropVision vindt u slimme teeltprogramma's voor teeltregistratie en adviessystemen ter voorkoming van gewasziekten en plagen.

AgriBusiness

Onze oplossingen zorgen voor een optimale samenwerking tussen de agrariër, de adviseur, de leverancier en de afnemer.

Melkvee

In CowVision vindt u alle onderdelen voor de melkveehouderij in één programma. Wij bieden u ook innovatieve koesensoren van CowManager.

Financieel

Met onze financiële programma's Ceres en Toppix kunt u zelf eenvoudig uw bedrijfs- of fiscale boekhouding doen

Klaar voor de toekomst

Met AgroVision

Sinds 1986 ontwikkelt AgroVision slimme software voor de agrarische sector. Vanuit onze kantoren in Nederland, België en Denemarken werken we dagelijks met 175 collega’s aan de ontwikkeling, verkoop en support van slimme en gebruiksvriendelijke agrarische software. Internationaal werken we met een betrouwbaar en goed getraind team van collega’s en distributeurs om wereldwijd uitstekende support en service te kunnen verlenen. Duizenden boeren en bedrijven in de agribusiness gebruiken onze producten elke dag. Ze hebben op elk moment van de dag een uitstekend inzicht in hun bedrijfsvoering.

175

Full time medewerkers

15

Miljoen Omzet

Laatste nieuws

Van AgroVision

Wilt u ook het laatste nieuws van AgroVision ontvangen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief

This website uses cookies to improve your experience.