Klantervaringen

Onze klanten vertellen

Duizenden boeren en bedrijven in de agribusiness gebruiken onze producten elke dag. Hieronder leest u een aantal ervaringen.

Teelt

Kees Vrolijk

'Minder residu vergt uitgekiende gewasbescherming’

Akkerbouwer Kees Vrolijk werkt al jaren met Gewis. ‘Vooral als de omstandigheden minder gunstig zijn raadpleeg ik het programma. Dan is het een geweldige ondersteuning bij het bepalen van het juiste spuitmoment. 

Peter Begeman

'Online teeltregistratie biedt veel gemak'

Begeman werkt sinds twee jaar met een online teeltregistratie programma. En dat bevalt hem goed. Hij kan alle teeltgegevens snel opvragen. Dat is handig voor hemzelf, maar ook voor afnemers en certificerende organisaties.

Nico Hoogendoorn

‘Slimme teeltregistratie scheelt veel tijd en nazorg’

Vollegrondsgroenteteler Nico Hoogendoorn legt al twintig jaar de registratie van meststoffen en gewasbeschermingsmiddelen digitaal vast. CropVision begeleidt ons in de laatste richtlijnen van PlanetProof.

Financieel

Els Smit

'De boekhouding staat nu veilig in Mifas Online'

Dat je boekhouding altijd veilig staat en niet kwijt raakt als je PC crasht, was voor akkerbouwer Els Smits-Flipsen één van de belangrijkste redenen om te starten met Mifas Online. 

Jan Aaltink

'Online teeltregistratie biedt veel gemak'

 Melkveehouder Jan Aaltink werkt met Mifas Online voor zijn boekhouding. Hij bewaart al zijn facturen online.  Jan is erg blij met Mifas Online. Het werkt lekker snel en gemakkelijk en het geeft hem veel overzicht.

Kees de Groot

'Doordat ik nu meer inzicht heb, kan ik sneller schakelen'

Meer inzicht hebben in de financiële situatie van zijn bedrijf is belangrijk voor melkveehouder Kees de Groot. Zo kan hij zien waar hij kan bijsturen.