Download FARM

Altijd de nieuwste versie

FARM Windows 7, 8 of 10

De laatste versie van FARM is build 8000.

Klik hier om het downloaden van build 8000 te beginnen.

Hebt u problemen met het installeren van deze versie?  Neemt u dan contact op met onze helpdesk. Bel met 0570- 664 131 of mail ons.

Een beschrijving van de wijzigingen kunt u vinden, door hier te klikken.

Microsoft is gestopt met de ondersteuning van Windows 7.  Hierdoor loopt u een grotere risico op kwaadwillende software. Tevens kunnen wij een vlekkeloze werking van het FARM-programma hierdoor niet garanderen. Neem contact met uw pc-leverancier op, voor het nieuwste besturingssysteem.