Remote Control

Direct geholpen worden thuis achter uw PC

Hulp op afstand met Remote Control

Met een Remote Control volgt u een training of een begeleiding thuis achter uw eigen computer, terwijl u tegelijkertijd telefonisch in contact staat met de helpdesk. U heeft geen reistijd en u kunt de training volgen op een moment dat het u uitkomt.

Veilig meekijken met TeamViewer

Via TeamViewer kan onze helpdesk veilig op het scherm van uw computer meekijken en de bediening van de computer overnemen. Zo is de support altijd afgestemd op uw eigen situatie.

Installeren TeamViewer

TeamViewer

Installatie beschrijving

TeamViewer

Direct installeren

Voordelen Remote Control

• Goedkoper: goedkoper dan een specialist bij u aan huis;
  • Gemak: u neemt 5 minuten voor de afspraak plaats bij de computer, geen reistijden of nette kleren aantrekken;
  • Ontzorgen: We geven u hints en tips over de invoer van gegevens zodat u sneller gegevens kunt verwerken;
  • Kostenbesparing: we controleren instellingen en passen deze, indien nodig, aan. Uw programma is dan piekfijn afgesteld op uw bedrijfsvoering. U maakt betrouwbare analyses en stemt uw bedrijfsvoering erop af. Dat kan schelen in de portemonnee.