Systeemeisen

App systeemeisen:

Android

Voor versies van Android 7.1 of hoger garanderen we dat de app goed werkt, maar de app is installeerbaar vanaf versie 5.1. Bij deze met een oudere versie dan 7.1 kunnen we echter niet garanderen dat de app perfect zal werken. We raden aan een toestel van de 4 bekendste merken te gebruiken: Samsung, Huawei, HTC, LG en met een medium kwaliteit toestel. Low budget toestellen hebben een zwakkere batterij en performance waardoor de app minder goed kan werken.

iOS

We ondersteunen de 2 laatste versies van iOS: 10 en 11.

Desktop systeemeisen:

Systeemeisen computer

Wanneer u deze richtlijnen aanhoudt, voldoet uw systeem aan de minimale eisen die AgroVision stelt aan het gebruik.
Minimaal Pentium 4 of AMD Athlon met 1,5 ghz kloksnelheid of hoger
Minimaal 512 Mb geheugen of meer
Minimaal 500 Mb vrije ruimte op de schijf
Internetaansluiting (ADSL/Kabel/breedband)
Alle schermen moeten werkzaam zijn bij een schermresolutie van 1280x1024

Wanneer u gebruik wilt maken van een ander systeem, neemt u dan eerst even contact met ons op.

Windows

Wij ondersteunen de volgende Windows versies:
Windows 7
Windows 8
Windows 10

Mits de meest recente beveiligingsupdates geïnstalleerd zijn.

Browserondersteuning

Wij ondersteunen de laatste versie van de volgende browsers:
Microsoft Edge
Google Chrome
Firefox
Safari (voor Mac operating system)

Computer aansluiten op procescomputer

Wordt de computer aangesloten op een procescomputer zoals een voercomputer, melkrobot of ventilatiesysteem:
Informeer ook bij uw leverancier van de proceskoppeling of deze geschikt is voor Windows Vista of hoger.
Uw computer moet minstens 1 compoort (seriële poort) hebben i.v.m. de aansluiting van uw procescomputer.
Procescomputers die koppelen via een insteekkaart kunnen (meestal) niet onder Windows Vista, 7 of 8 draaien.