Zien wij elkaar op Interpom 2021?

Op 28, 29 en 30 november staat AgroVision op Interpom in de Kortrijk Xpo. We verheugen ons erop u weer persoonlijk te ontmoeten in onze stand (R82)
Kom langs en maak kennis met onze CropVision producten.
 

50% korting op de toegangsprijs

Gebruik de AgroVision kortingscode bij het bestellen van uw tickets en ontvang 50% korting op de toegangsprijs (5 EUR ipv 10 EUR p.p.)! Registreer u via onderstaande button en gebruik de kortingscode: AGRO2021

CropVision

Slimme software voor iedere teler

AgroVision biedt met CropVision eenvoudige teeltregistratie, slimme spuitadviezen en snelle uitwisselingen in de keten. CropVision helpt u te voldoen aan alle wettelijke eisen en certificeringen.

Kom naar onze stand en ontvang een AgroVision emmer cadeau!

Wilt u een degelijke AgroVision emmer ontvangen? Kom dan langs on onze stand R82. 

Vul onderstaand formulier in en neem de bevestigingsmail (digitaal) mee naar onze stand. Liever een formulier geprint meenemen? Download dan de pdf en lever deze ingevuld in. Wij vertellen u dan graag over onze CropVision producten.

CropVision Gewis geselecteerd voor de Innovation Tour!

In de snel groeiende aardappelsector vormen innovaties de rode draad om steeds efficiënt, competitief en duurzaam te blijven groeien. Een onafhankelijke expertengroep heeft voor u een selectie gemaakt van de meest relevante innovaties in de keten, die een duidelijke meerwaarde betekenen voor u als gebruiker en voor de verdere verduurzaming en professionalisering van de aardappelbranche. 

Ons CropVision Gewis product is geselecteerd voor de Innovation Tour en daar zijn wij trots op!

Reserveer hier uw AgroVision emmer!

Vul onderstaand formulier in of download de pdf.