Klantervaringen

Onze klanten vertellen

Duizenden boeren en bedrijven in de agribusiness gebruiken onze producten elke dag. Hieronder leest u een aantal ervaringen.

Teelt

Michel Malfait

'Teeltregistratiesysteem CropVision is onmisbaar op ons bedrijf'

Op het akkerbouwbedrijf van de familie Malfait in het Belgische Zwalm wordt voor de teeltregistratie gebruik gemaakt van het softwarepakket CropVision. Het teeltprogramma is voor de familie Malfait zeer interessant gebleken

Kristof Van Hoecke

Eenvoud en tijdsbesparingen

De regels rondom de teeltregistratie worden in België steeds strakker nageleefd. Het is bijgevolg niet evident om gedurende een seizoen alles bij te houden. Het programma CropVision biedt voor akkerbouwer Kristof Van Hoecke uitkomst.

Kees Vrolijk

'Minder residu vergt uitgekiende gewasbescherming’

Akkerbouwer Kees Vrolijk werkt al jaren met Gewis. ‘Vooral als de omstandigheden minder gunstig zijn raadpleeg ik het programma. Dan is het een geweldige ondersteuning bij het bepalen van het juiste spuitmoment. 

Herman Schukkert

'Efficiënter spuiten met weermodule’

Op jaarbasis spuiten Han Schukkert en vooral zijn vader Herman zo’n 2.000 hectare aan akkerbouwgewassen, mais en bloembollen. Door het gebruik van twee GeoBas-weerstations en de weermodule CropVision Gewis verwachten ze door een betere efficiëntie een besparing op hun gewasbeschermingskosten van minimaal 10 procent. 

Nico Hoogendoorn

‘Slimme teeltregistratie scheelt veel tijd en nazorg’

Vollegrondsgroenteteler Nico Hoogendoorn legt al twintig jaar de registratie van meststoffen en gewasbeschermingsmiddelen digitaal vast. CropVision begeleidt ons in de laatste richtlijnen van PlanetProof.

Peter Begeman

'Online teeltregistratie biedt veel gemak'

Begeman werkt sinds twee jaar met een online teeltregistratie programma. En dat bevalt hem goed. Hij kan alle teeltgegevens snel opvragen. Dat is handig voor hemzelf, maar ook voor afnemers en certificerende organisaties.

Rundvee

Familie Beker

'Je hebt 24 uur ogen in de stal'

Familie Beker uit Nederland gebruikt de koesensoren van CowManager. “Het voordeel van CowManager is dat je een koe altijd tochtig kunt zien. Je hebt gewoon 24 uur ogen in de stal.”