AgroVision en Sencrop nodigen u uit voor gratis webinar

Bewust spuiten met eigen weerdata

Meer dan ooit luistert de timing van bespuitingen nauw en is het cruciaal om op de juiste weersomstandigheden te letten. Hoe kunt u maximaal rendement uit uw bespuiting halen? Sencrop en AgroVision nodigen u uit voor de gratis webinar ‘Bewust spuiten met eigen weerdata’ op donderdag 29 april om 19.00 uur.

Meld u aan en maak kans op een Sencrop weerstation met CropVision Gewis.

Programma

Hoe grilliger het weer, hoe groter de kans dat uw bespuiting minder effect heeft. Opgelegde milieumaatregelen maken het er ook niet makkelijk op. Tijdens deze webinar van circa 50 minuten hoort u hoe u CropVision Gewis in combinatie met een eigen Sencrop Weerstation, effectief kunt inzetten bij uw gewasbescherming.

  • Impact weer en milieumaatregelen op gewasbescherming
  • Wat meten de Sencrop weerstations en hoe kunt u dit toepassen?
  • Hoe wordt weerdata gebruikt in CropVision Gewis voor spuitadvies
  • Hoe kunt u toegang krijgen tot het volledige weerstation netwerk?


Tijdens de webinar is er alle ruimte om vragen te stellen via de live chat.

Lokale weerdata met perceelgericht spuitadvies

Door een Sencrop-station in een of meer velden te installeren, heeft u onmiddellijk de beschikking over weergegevens die uniek zijn voor die locatie. Vervolgens kunt u het weerstation (gratis) koppelen aan CropVision Gewis voor perceelgericht spuitadvies. CropVision Gewis geeft voor elk middel aan wat het beste spuitmoment is, om zo het hoogst haalbare effect van de bespuiting te bereiken. Het programma vertelt u wanneer u het beste kunt spuiten en of een doseringsverlaging mogelijk is. Doordat Gewis werkt met zeer lokale weerdata uit uw eigen perceel, krijgt u zeer nauwkeurig en lokaal spuitadvies.

Win één jaar gratis een Sencrop Weerstation met CropVision Gewis

Onder de deelnemers verloten we een Sencrop Weerstation met CropVision Gewis voor het gebruik van een jaar ter waarde van € 1.000,-.

Meer weten? Over de Mineralenplanner 

Maak direct een afspraak voor een adviesgesprek of vraag een demo aan. 

This website uses cookies to improve your experience.