AgroVision weernetwerk breidt uit

Het aantal beschikbare weerpalen aangesloten op het AgroVision netwerk neemt gestaag toe. Door onze samenwerking met Sencrop en Vantage Agrometius is het mogelijk om de weerstations van Sencrop en GeoBas te koppelen aan ons adviesnetwerk.

Steeds meer telers kiezen er voor om hun eigen weerpaaldata te delen in het netwerk waardoor deze data voor alle gebruikers van onze adviessystemen ter beschikking komt. De afstand tot de dichtstbijzijnde weerpaal wordt hierdoor steeds kleiner. Een mooie ontwikkeling voor de hele sector.

Wilt u gebruik maken van het netwerk?

Heeft u een Sencrop of GeoBas weerstation in combinatie met een CropVision Adviesprogramma, dan kunt u uw weerpaaldata delen met het netwerk. Het voordeel is dat u zelf ook gebruik kunt maken van de weerpaaldata en adviezen uit het netwerk.

Wilt u hiervan gebruik maken, stuur dan een e-mail naar support@agrovision.com 

 

 

 

Het kaartje laat alle weerstations zien van AgroVision, Sencrop en GeoBas die aangesloten zijn op het AgroVision weernetwerk. Staat uw weerstation er niet tussen, maar heeft u wel een adviesprogramma? Neem dan contact met ons op, wij regelen voor u de aansluiting.

This website uses cookies to improve your experience.