CercoSoft wordt AgroVision

Nieuwe naam, zelfde vertrouwde contactpersonen.

CercoSoft gaat vanaf nu verder onder de naam AgroVision. De naam CercoSoft en bijbehorend logo gaat verdwijnen en vanaf nu ziet u in onze communicatie AgroVision en het AgroVision logo. Voor onze klanten levert dit geen veranderingen op: zij houden dezelfde vertrouwde contactpersonen, alleen krijgt het bedrijf een andere naam.

Achtergrond

Jacob Rasmussen, Managing Director AgroVision: “CercoSoft maakt sinds enkele jaren al deel uit van de AgroVision groep uit Nederland. Om onze positie als wereldwijde marktleider in software voor de agrarische sector te versterken, hebben we besloten om per 1 januari 2021 in alle landen verder te gaan onder de naam AgroVision.”

Over AgroVision

Sinds 1986 ontwikkelt AgroVision slimme software voor de agrarische sector. Vanuit onze kantoren in Nederland, België en Denemarken werken we dagelijks met 175 collega’s aan de ontwikkeling, verkoop en support van slimme en gebruiksvriendelijke agrarische software. Internationaal werken we met een betrouwbaar en goed getraind team van collega’s en distributeurs om wereldwijd uitstekende support en service te kunnen verlenen. Duizenden boeren en bedrijven in de agribusiness gebruiken onze producten elke dag. Ze hebben op elk moment van de dag een uitstekend inzicht in hun bedrijfsvoering.

This website uses cookies to improve your experience.