Nieuwe ontwikkelingen Agrovision Belgium

Vanaf 1 september is AgroVision Belgium uitgebreid met een franstalige helpdesk en verkoopafdeling. Met deze uitbreiding wil AgroVision haar franstalige klanten beter kunnen bedienen en haar positie in de Belgische markt verder versterken.

Frédéric de Renesse is de nieuwe accountmanager België voor de franstalige klanten. Frédéric is franstalig en heeft een uitgebreide agrarische achtergrond. Samen met Paul Dermaut, die de focus blijft houden op de Vlaamse markt, staat een enthousiast verkoopteam voor u klaar die u graag adviseert over onze slimme agrarische oplossingen.

Nieuwe ontwikkelingen
Momenteel werkt AgroVision hard aan nieuwe, slimme softwareoplossingen voor de Belgische markt. Deze komen later dit jaar en volgend jaar beschikbaar in zowel het Frans als Nederlands. Wij houden u op de hoogte via deze nieuwsbrief.

Eerder dit jaar hebben wij u al bericht over de naamsverandering van Cercosoft naar AgroVision Belgium. Cercosoft was al veel langer onderdeel van AgroVision en een naamsverandering was een logische stap in het uitbouwen en versterken van het wereldwijde agrarische software merk AgroVision.

Bij een nieuwe naam, hoort ook een nieuwe website. Via www.agrovision.be vindt u alle informatie over onze producten en support. De supportafdeling is bereikbaar via telefoon, Whatsapp en e-mail. Zie onder de contactgegevens.

Helpdesk AgroVision

Tel: +32 (0)55 23 07 20
E-mail: support-be@agrovision.com
Whatsapp: +32 (0)55 23 07 20

Website: www.agrovision.be/support

Uw accountmanager

Paul Dermaut – Vlaanderen
Frédéric de Renesse – Wallonië

Tel: +32 (0)55 23 07 20
E-mail: info@agrovision.be

This website uses cookies to improve your experience.