Veiligheid voorop – dit is hoe AgroVision jouw data beschermt

Dataveiligheid, een steeds belangrijker onderwerp als het gaat om software. Cyberdreigingen en datalekken zijn de afgelopen jaren steeds meer toegenomen en ook wij als AgroVision snappen dat privacy van jouw data belangrijker is dan ooit tevoren.

AgroVision hecht veel waarde aan het veilig houden van jouw gegevens. En dat kunnen we natuurlijk mooi zeggen, maar hoe doen we dat dan precies? Hoe beveiligen we onze softwareproducten zo goed mogelijk zodat jouw data veilig blijft? Daar doen wij ons best voor door ons strikt te houden aan de volgende punten.

Vertrouwelijkheid 
Het eerste speerpunt dat wij hebben in het beheren van alle data is vertrouwelijkheid. Dit betekent dat enkel jij en de door jouw gemachtigde partijen toegang hebben tot jouw informatie. Wil jij bijvoorbeeld dat je adviseur met je meekijkt? Dan moet jij daar eerst expliciet zelf toestemming voor geven en de desbetreffende partij machtigen om jouw data te bekijken. Doe je dit niet? Dan zal je data nooit zomaar bij iemand terechtkomen. Ook hosten wij onze data bij vertrouwelijke internationale bedrijven met jarenlange ervaring en waar wij al verscheidene jaren mee werken. Deze internationale bedrijven bevinden zich uitsluitend in Europa. 

Daarnaast zijn we druk bezig om het MyAgroVision platform uit te breiden met opties om toegang te geven tot jouw bedrijfsgegevens. Hiermee krijgt iedere medewerker eigen inloggegevens en kun je op ieder moment ook de toegang van een medewerker weer intrekken.  

Integriteit
Het tweede speerpunt dat wij hebben binnen onze dataveiligheid is ‘Integriteit’. Wij zorgen ervoor dat jouw informatie correct blijft. Bij uitwisseling van informatie, bijvoorbeeld met een robot of machine, valideren wij alle informatie op correctheid en compleetheid voordat deze in jouw administratie wordt overgenomen. Data-integriteit staat volledig in het teken van het behouden en beschermen van de correctheid en consistentie van de beheerde data. Dit geeft de zekerheid dat de registraties nauwkeurig, volledig en intact zijn.

Beschikbaarheid
Het laatste, maar zeker niet minder belangrijke, speerpunt is ’beschikbaarheid’. We garanderen dat je ten allen tijde toegang hebt tot je eigen gegevens, waar je ook bent. Dit zorgt ervoor dat jij als gebruiker altijd betrouwbare en actuele informatie kunt raadplegen wanneer beslissingen moeten worden genomen of taken moeten worden uitgevoerd.

Om deze beschikbaarheid te kunnen waarborgen voeren we regelmatig beveiligingsupdates door, maken we back-ups op verschillende locaties en lopen we regelmatig rampscenario’s door. Bij deze rampscenario’s worden allerlei mogelijke scenario’s in kaart gebracht, denk hierbij aan bijvoorbeeld brand of ransomware. Per rampscenario ligt een actieplan klaar zodat we op het moment dat het gebeurt precies weten wat te doen en hoe te handelen om onze dienstverlening zo snel mogelijk weer te kunnen hervatten. Dit noemen wij ook wel disaster recovery. Jaarlijks testen wij ook één van deze scenario’s. Hiermee zorgen we ervoor dat we zelfs in de ergste scenario’s binnen een dag weer online zijn!

Wil je altijd de laatste updates automatisch geïnstalleerd krijgen op je software? Zorg dan dat je gebruik maakt van de AgroVision cloud omgeving. Hierin maken we dit mogelijk. Ook zorgen we ervoor dat de cloud omgeving automatisch back-ups maakt op verschillende locaties.

AgroVision software
AgroVision levert sinds 1986 gespecialiseerde software voor de agrarische sector wereldwijd. We reageren snel op nieuwe ontwikkelingen, gewijzigde wetgeving in de sector en de verzoeken en suggesties van onze klanten. Duizenden agrariërs en bedrijven in de agribusiness gebruiken dagelijks onze producten. Ze hebben op elk moment van de dag een uitstekend inzicht in hun bedrijfsvoering. Dat noemen we smart farming.

Meer weten over ons? Neem eens een kijkje op https://www.agrovision.com/be/over-ons en bekijk de video

This website uses cookies to improve your experience.