Systeemeisen

Hieronder vindt u een overzicht van systeemeisen zodat u onze software optimaal kunt gebruiken.

App systeemeisen

Android

Voor telefoons met Android 10 en hoger garanderen we dat de app goed werkt, maar de app is te installeren vanaf Android 7. Met een oudere versie dan Android 10 kunnen we echter niet garanderen dat de app goed zal werken. We raden een telefoon aan van tenminste medium kwaliteit: goedkopere telefoons hebben vaak een zwakkere batterij en presteren minder goed waardoor de app minder goed kan werken.

iOs

We ondersteunen de laatste drie versies van iOS: versie 15, 16 en 17.

Desktop systeemeisen

Browserondersteuning

Wij ondersteunen de laatste versie van de volgende browsers:

• Microsoft Edge
  • Google Chrome
  • Firefox
  • Safari (voor Mac operating system)

Windows

Wij ondersteunen de volgende Windows versies:

• Windows 10
  • Windows 11

Mits de meest recente beveiligingsupdates geïnstalleerd zijn.

Computer aansluiten op procescomputer

Wordt de computer aangesloten op een procescomputer zoals een voercomputer, melkrobot of ventilatiesysteem:

Informeer ook bij uw leverancier van de proceskoppeling of deze geschikt is voor Windows Vista of hoger.
Uw computer moet minstens 1 compoort (seriële poort) hebben i.v.m. de aansluiting van uw procescomputer.
Procescomputers die koppelen via een insteekkaart kunnen (meestal) niet onder Windows Vista, 7 of 8 draaien.