Koppelen met Sencrop

CropVision aansluiten op Sencrop

Uw eigen Sencrop weerstation met uw persoonlijke CropVision ziekteadvies of CropVision spuitadvies

Door streng opgelegde milieumaatregelen en een grillig, onvoorspelbaar weerbeeld, wordt het steeds lastiger uw gewassen te beschermen. Lokale weerdata en perceelgericht spuitadvies worden steeds belangrijker. Door een Sencrop-station in een of meer velden te installeren, heeft u onmiddellijk de beschikking over weergegevens die uniek zijn voor die locatie. Vervolgens kunt u het weerstation (gratis) koppelen aan een CropVision adviessysteem van AgroVision, voor perceelgericht spuitadvies. 

Via Sencrop kunt u zich aansluiten bij het Sencrop weernetwerk. Door mee te doen, krijgt u inzicht in de weersgegevens van andere percelen. Dit is bijvoorbeeld handig als u percelen op meerdere locaties heeft. Een ander groot voordeel is dat u ook in CropVision toegang krijgt tot het weernetwerk en op die manier ook spuitadvies voor andere locaties kunt raadplegen.  

CropVision koppelen aan Sencrop

Wilt u uw Sencrop weerstation koppelen aan CropVision Meteo, Gewis, ProPhy en/of Uien? Dit kunt u eenvoudig regelen in de Sencrop app. Klik hier voor uitleg. Informeer ons vervolgens per mail via support@cropvision.com dat u de koppeling heeft geactiveerd, dan zorgen wij ervoor dat uw weerstation zichtbaar in CropVision staat. 

Heeft u geen Sencrop weerstation? 

Heeft u nog geen Sencrop weerstation en bent u geïnteresseerd? Dan verwijzen wij u graag door naar Sencrop; zij kunnen het verder voor u regelen. 

Voordelen van Sencrop

Sencrop En Gewis 600x.jpg